Bylab på Amfi Raufoss

Kommunen har opprettet en åpen møteplass på Amfi for å møte innbyggerene og høre deres meninger om videre utvikling av Vestre Toten.

Åpen møteplass på kjøpesenter

Onsdag 12. september 2018 hadde representanter fra kommunen sin første arbeidsdag på møteplassen Bylab på Amfi Raufoss.

Logo - Raufoss 2040. Logodesign: Jørn Melnes

Kommunens arealplanleggere inviterer med dette til dialog med innbyggerene, ved å høre hva folket mener og tenker om utviklingen av kommune og tettsted fram mot 2040.

- Bruken av lokalet må vi forme etter hvert. Vi starter med at noen av oss har arbeidstid her i alle fall en gang i uka. Vi må prøve oss fram hvilke tidspunkter som passer best. Stedet kan også brukes til små, åpne møter eller andre happeninger. Og det kan absolutt brukes av andre etater enn oss som jobber i planavdelingen, sier Anne Merethe Andresen.

Bylab er plassert i et lokale i første etasje i kjøpesenteret.

Media

Artikkelen Vestre Toten kommune: Flytter inn på Amfi ble opprinnelig publisert i Oppland Arbeiderblad 10. september 2018 og du finner artikkelen ved å følge denne lenken. (ekstern lenke - oa.no. Merk: krever abonnement)

Bylab 2018. Foto: Per Hovland
Arealplanlegger Anne Merethe Andresen tror terskelen blir lavere for å snakke med kommunens arealplanleggere med en åpen møteplass på Amfi, og har allerede fått mange meninger på post-it lapper om hva som bør skje på Raufoss fram mot 2040. Foto: Per Hovland/OA