Kommunale regninger blir elektroniske

Fra august 2017 sendes kommunale regninger ut elektronisk, og vil være tilgjengelig i Altinn.

Fra august 2017 sendes kommunale regninger ut elektronisk, og regningene vil man finne i Altinn (eksternt nettsted)

Brukere varsles via SMS og /eller e-post når en faktura er utsendt dersom brukere har lagt de opplysningene i Altinn. Fordelen med Altinn og løsningen er at de av brukerene som fortsatt ikke bruker Altinn vil få regningen tilsendt dersom man ikke åpner «Min meldingsboks» innen 2 dager. Innbyggere som har e-faktura eller avtalegiro vil fortsatt få fakturaer rett inn i sin nettbank.

Vestre Toten kommune oppfordrer alle sine innbyggere til å benytte digitale løsninger for å spare miljøet og oppnå en mer effektiv samhandling med kommunen.

Publisert: 17.07.2017 10:41
Sist endret: 17.07.2017 10:41