Skiløyper og turinformasjon for vinteren 2018

Her følger turinformasjon, film og vintersesongens skiløyper. Skiforeningen, DNT, Åsløypas Venner og Vestre Toten kommune ønsker en riktig god tur.

Velkommen til Skiforeningens Markadatabase og friluftsforeningen Den Norske Turistforening (DNT)

Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon og løpende oppdateringer av turområder året rundt, med dekning av Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll - alt er knyttet sammen på kryss og tvers - håper du har glede og nytte av det du finner. DNT Gjøvik & Omegn har 143 turer, kurs og aktiviteter på programmet for 2018, og arbeider for å fremme et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv og for å bevare natur og kulturverdier.

Video: Skiløyper til folket. Et samarbeidsprosjekt mellom Vestre Toten Kommune og Åsløypas Venner, Raufoss.

Nypreparerte løyper på Vardalsåsen torsdag 25. januar 2018. Foto: Tom Erik Nyborg.
Skiforeningen, DNT og Vestre Toten kommune ønsker en riktig god tur.

Vardalsåsen 2018. Foto: Tom Erik Nyborg

Publisert: 29.01.2018 11:55