Vestre Toten ute av ROBEK

Onsdag 24. mai var det blomsterseremoni i Lillehammer for å markere at Vestre Toten kommune er ute av Robek-listen. Se hele saken her.

Onsdag 24. mai reiste representanter for kommunen til Lillehammer for å få budskapet at kommunen er ute av Robek-lista, et register over kommuner og fylkeskommuner som er i økonomisk ubalanse (Register om betinget godkjenning og kontroll). Vestre Toten kommune kom inn i ROBEK i juli 2011.

Les artikkelen i Oppland Arbeiderblad ved å følge denne lenken. (ekstern lenke - Oppland Arbeiderblad)

Vestre Toten ute av Robek-lista
Fra venstre: Fylkesmann Sigurd Tremoen, avdelingsdirektør Asbjørn Lund, kommuneøkonomimedarbeider Anne Gunn Sletten,
ass. rådmann Odd Arnvid Bollingmo og ordfører Leif Waarum. FOTO: Fylkesmannen i Oppland