Vestre Toten kommune satser på realfag

Økt kompetanse i realfag

Vestre Toten er en av 45 realfagskommuner i Norge som deltar i regjeringens strategi for økt kompetanse i realfag i barnehagen og grunnopplæringen og alle barnehager og skoler i kommunen er med.

Et viktig mål med satsingen i Vestre Toten er at barn og unge skal oppleve glede ved realfag og at aktiviteter/opplæring i realfag bidrar til nysgjerrighet og mestring. Aktiviteter og opplæring i realfag skal bidra til nysgjerrighet og lærelyst slik at barn og unge får god realfagskompetanse for å delta i og mestre videre utdannings, yrkes- og samfunnsliv.

Nyhetsartikkel 18. juni 2018
Realfag i Vestre Toten: Fokus på barns medvirkning i Vestrumenga barnehage

Nyhetsartikkel fra Fylkesmannen i Oppland fra 18. juni 2018:
Imponerende arbeid i barnehagene (ekstern lenke - fylkesmannen.no)

Regionskonferansen «Tett på realfag»

Det skjer mye spennende innenfor realfag i kommunens barnehager og skoler i disse dager og i september presenterte Vestre Toten sin realfagsatsing på UDIRs regionskonferanse «Tett på» i Stjørdal der Thune skole la fram sitt undervisningsopplegg om «Thunemyra».

Fra regionskonferansen "Tett på realfag" Foto: Fylkesmannen.no
Foredragsholdere på realfagskonferansen «Tett på realfag» Fra venstre: Ellen Tora Hunstad,
Ann Kristin Amlie, Anne Merete G. Taasen og Oddveig Dragerengen.

Publisert: 23.10.2017 10:32
Sist endret: 23.10.2017 10:32