Grafisk profil for Vestre Toten kommune

Innhold

Vestre Toten kommune ønsker å imøtekomme innbyggere og andre på en gjenkjennelig og samlet måte. Vår grafiske profil er en viktig del av kommunens identitet og vi ønsker at den er synlig og tydelig på alle typer materiell.

Dekorelement Vestre Toten kommuneMålet er at den kommunale virksomheten skal kjennes igjen gjennom det grafiske uttrykket, og på denne siden vil man finne visuelle føringer, veiledninger, retningslinjer og brukerhåndbøker i tillegg til grafiske elementer, dekorbruk, fotobruk, typografi, fargekoder, dokumentmaler og annet nedlastbart materiale.

Den grafiske profilen er utviklet for å fungere i synergi med kommunens nye hjemmeside og digitale plattform som ble lansert 22. september 2016.   

Grafisk profil for Vestre Toten kommune 

Vedtatt i kommunestyret 18. juni 2015

  • En komplett håndbokpresentasjon og retningslinjer for kommunens visuelle og grafiske profil finner man ved å følge denne lenken

Digitalt arkiv

  • Et rikt arkiv med nedlastbare logoer, designelement og maler finner man ved å følge denne lenken.

    Forside Forside 2 Poerpointforside Word dokumentmal

Kommunevåpen

  • En komplett presentasjon med retningslinjer for kommunevåpenet til Vestre Toten kommune finner man ved å følge denne lenken.

    Kommunevåpen VTK Kommunevåpen VTK - sort

Epostsignaturer

  • Veiledning for epostsignaturer for Vestre Toten kommune finner man ved å følge denne lenken.  

Rettigheter og kontakt

All ekstern bruk av Vestre Toten kommunes kommunevåpen og grafiske profil skal godkjennes av kommunikasjonsenheten i Vestre Toten kommune, som også vil bistå med råd og veiledning for eventuell bruk. Kontaktperson er politisk sekretær på telefon 61 15 33 14.                                      

 


Publisert: 04.05.2016 13:53
Sist endret: 04.05.2016 13:57