Omsorgsboligene og institusjonene søker aktivitetsvenner

Er det noen som kan tenke seg å være frivillige / aktivitetsvenn i institusjonene eller omsorgsboligene i kommunen vår? Vi har institusjoner og omsorgsboliger på: Raufoss, Bøverbru og Eina.

Med frivillig / aktivitetsvenn menes en person, eller flere som kan komme f.eks. èn time eller to i uka, eller hver 14. dag. Aktiviteten skal være et supplement, og kan være å lese, gå tur, kjøre tur, prate sammen, osv. - alt ut fra hva pasienten og aktivitetsvennen har kapasitet til. De som allerede er med som frivillige gjør en kjempe jobb, og de vil vi veldig gjerne beholde, men vi ønsker også å rekruttere flere.

Ta kontakt med undertegnede ved å følge denne lenken, så kan vi sammen få til en aktivt og inspirerende hverdag for de som bor i institusjoner og omsorgsboliger i kommunen vår.

Kari Håkerud
Ansvarlig for frivillighet og kulturaktiviteter i institusjonene.

Publisert: 15.08.2016 12:04
Sist endret: 15.08.2016 12:04