Frisklivssentralen introduserer aktiviteten Balanse og pust

Balanse og pust - oppstartsdato 16. april 2018

Frisklivssentralen i Vestre Toten kommune arrangerer gratis lavterskeltrening inspirert av yoga, qi- gong, pilates og mindfullness.

Bevegelsene er langsomme og enkle. Øvelsene er tilpasset mennesker med muskel- og skjelettsmerter og mennesker som av en eller annen grunn har mistet sin kraft som følge av stress, livskrise eller alvorlig sykdom. Det vil være en uformell samling etter treningen, hvor det er mulig å kjøpe seg kaffe og «mingle» i Fyrverkeriets kafe'. Her er det også mulig å snakke om, diskutere og stille spørsmål.

Balanse og pust - Frisklivssentralen i Vestre Toten kommune

Hvorfor og hvordan øvelsene påvirker pusten og musklene i kroppen? Refleksjon over egne reaksjoner, muskelspenninger og evne til å være i, og samhandle i en verden full av inntrykk. Instruktør er til stede etter treningen.

Ta med håndkle til å ligge på. Ta gjerne med egen matte og teppe. Instruktør er fysioterapeut og frisklivsveileder Åsne Løkken.

Treningstid er mandag kl. 12.30 - 13.30
Sted : Fyrverkeriet kulturhus
Påmelding til Frisklivssentralen tlf. 913 81 301

Frisklivssentralens nettside med program og aktiviteter finner man ved å følge denne lenken.

Vannaerobics for gravide

Frisklivssentralen gjør oppmerksom på at God start Vannaerobics for gravide har ferie i påsken.

Publisert: 23.03.2018 10:42
Sist endret: 23.03.2018 10:42