Invitasjon til lag og foreninger i kommunen. Velkommen til planleggingsmøte i anledning Frivilligdagen 2017

Invitasjon til planleggingsmøte

Årets Frivilligdag er lørdag 20. mai og Vestre Toten Frivilligsentral og Fyrverkeriet Kultur i Vestre Toten inviterer lag og foreninger i kommunen til planleggingsmøte på Frivilligsentralen tirsdag 21. mars kl. 18.00.

Vi håper mange har mulighet til å prioritere tid til dette møtet. Frivilligdagen er deres dag, og vi ønsker derfor at dere er med og utvikler dagen slik dere ønsker at den skal være. Vi stiller i år som i fjor med bistand i forhold til planlegging og gjennomføring, men håper at dere vil være med både i planlegging og gjennomføring av dagen.

For noen år siden var Veldagene viktige, sosiale og samlende derfor foreslår vi at vi bruker Veldagene som utgangspunkt til årets tema som er «FØR I VÆLA!», - et tema vi håper inspirerer til mange gode og morsomme ideer og aktivitetsforslag.

Invitasjon i PDF-format

Invitasjon i PDF-format finner man ved å følge denne lenken.

Påmelding og kontaktinformasjon

Påmelding til planleggingsmøtet:

post@vestretoten.frivilligsentral.no eller til 61 19 22 66

Frivilligdagen Vestre Toten er på Facebook, og du kommer dit ved å følge denne lenken (eksternt nettsted - krever innlogging)

Med hilsen fra

• Gunnhild Andersen, Vestre Toten Frivilligsentral