Vestre Toten kommune med publiserte protokoller i Digitalarkivet

Vestre Toten kommune har nå som eneste kommune - bortsett fra 3 byarkiver - fått publisert protokoller på Digitalarkivets sider.

Vestre Toten kommune i Digitalarkivet. FOTO. Heljar Westlie

Vestre Toten kommune har 27 protokoller publisert. De strekker seg fra 1837 - 1945 og omhandler bl.a. formannskaps- og herredsstyreprotokoller, skoleprotokoller, manntall, fattigligning og ligningsprotokoller. Det er Heljar Westlie på vegne av Gjøvik og Toten Slektshistorielag i samarbeid med Vestre Toten kommune, som står for fotograferingen.

Om Digitalarkivet
Nettstedet ble åpnet 23. januar 1998 som et samarbeidsprosjekt mellom Arkivverket (Statsarkivet i Bergen) og Historisk institutt ved Universitetet i Bergen. I første omgang var løsningen kun for transkriberte kilder. Fra 2005 er det utvidet med skannede kilder. Redaksjonen for Digitalarkivet ligger i Statsarkivet i Bergen.

Digitalarkivet er brukt av Arkivverket til publisering av det mest etterspurte materialet, til f.eks slektsgransking.

Publisert: 23.01.2018 13:35
Sist endret: 23.01.2018 13:35