Dekorativt bilde
Fyrverkeriet Bibliotek

Velkommen til nytt semester!

Kulturskolen starter opp igjen sin undervisning fra og med mandag 8. januar!

Kjære alle elever og foresatte ved Fyrverkeriet Kulturskole!
Vi gleder oss til å ta fatt på et nytt semester med deg som elev/ foresatt hos oss.
Kulturskolen starter opp med undervisningen sin fra og med mandag 8. januar 2018.
Musikkelever: starter opp undervisning fra og med mandag 8. januar. Alle møter til den tiden de har avtalt med sin lærer. Svetoslav og Line sine elever starter opp fra mandag 15. januar. Spør læreren din hvis noe er uklart.
  • Temauker våren 2018. Alle våre musikkelever har jevnlige temauker der vi jobber med samspill, kor og musikkteori. Dette er for at eleven skal utvikle seg best mulig gjennom varierte undervisningsformer. Alle elevene er inndelt i ulike faser etter alder og nivå. De elevene som allerede går her skal vite hvilken fase de går på. Hvis du er usikker kan du spørre læreren din. Når du er helt ny hos oss får du beskjed av læreren din etter skolestart hvilken fase du er i. Vi evaluerer stadig vår undervisningspraksis og vårens temaukeundervisning vil se slik ut:
    • Temauker for fase 1: Tirsdager klokka 16-18 i uke 5, 14, 19, samt mandag klokka 16-18 i uke 24.
    • Temauker for fase 2: Tirsdager klokka 16-18 i uke 5, 14, 19, samt mandag klokka 16-18 i uke 24.
    • Temauker for fase 3: Tirsdager klokka 18-20 og onsdager klokka 16-18 i uke 5, 14, 19, samt mandag 18-20 og tirsdag 16-18 i uke 24
    • Temauker for fase 4: Tirsdager klokka 18-21 og onsdager klokka 18-20 i uke 5, 14, 19, samt mandag 18-21 og tirsdag 18-20 i uke 24.
  • Konserter våren 2018:
    • Tirsdag 6. februar: Filmmusikk-konsert.
    • Søndag 8. april: Klassisk konsert.
    • Onsdag 13. juni: Skolekonsert dagtid. (elever som deltar bes fri fra skolen)
    • Torsdag 14. juni: Sommerspillopp. I tillegg kan det bli mindre konserter og opptredener for enkelte elever innimellom de større konsertene.
Andre musikkaktiviteter:
  • Sanggruppe 6-8 år, oppstart torsdag 11. januar klokka 16.30-17.30
  • Småtrølltræff 0-2 år, oppstart onsdag 7. februar klokka 11.00 for de yngste babyene og 11.30 for de litt eldre som har begynt å krabbe.
Korpselever: De korpselevene som ønsker det følger temaukeundervisningen. Spør læreren din hvis du er usikker på hvilken fase du er i.
Teaterelever:
  • Teater 1 starter opp onsdag 10. januar klokka 16-17.
  • Teater 2 har oppstart onsdag 10. januar klokka 17.00-18.30.
  • Teater 3 har oppstart lørdag 6. januar klokka 10.00-12.00 (Sjekk prøveplanen for tider fremover, evt. justeringer på mail. Siste beskjed gjelder!)
  • Teater 4 har oppstart lørdag 6. januar klokka 10.00-13.00 (Sjekk prøveplanen for tider fremover, evt. justeringer på mail. Siste beskjed gjelder!)
Kunstskoleelever:
  • Kunstskolen barn starter opp mandag 8. januar klokka 17.00-18.00
  • Kunstskolen ungdom starter opp mandag 8. januar klokka 18.30-20.00
  • Kunstskolen voksen starter opp torsdag 11. januar klokka 10.00-12.30
Ta kontakt med din lærer dersom du lurer på noe.
For å bli elev hos oss melder du deg på via vårt søknadsskjema. Du finner kulturskolens søknadsskjema på hjemmesiden vår.
Reglement: Her kan du lese kulturskolens reglement. Vennligst les igjennom dette nøye. For helt nye elever skal foresatte signere og returnere til skolen. De aller fleste har signert da de sendte inn søknadsskjema elektronisk og de kan da se bort i fra dette..
Faktura: Faktura blir sendt ut i uke 4. Fra og med 2. undervisningstime forplikter man seg til å betale for hele semesteret. Elever som går her gjennom korps eller barne –og ungdomsteateret betaler direkte til sin forening, og får ikke faktura fra kulturskolen.
Speedadmin: Alle våre elever skal ha et eget brukernavn og passord slik at de kan logge seg inn i vår elevportal. Der kan man se når man har time, samt lese nyheter om kulturskolen. Der er det også mulig å gå inn og redigere sin egen personalia. Ta kontakt med benedikte.jenssen@vestre-toten.kommune.no hvis du mangler brukernavn og passord.
Tillatelse til foto, film og sosiale medier: Når vi har arrangementer og øvelser er det ofte at vi ønsker å legge ut bilder på hjemmesiden eller vår facebookside. Hvis du ønsker å reservere deg fra dette er det viktig at du sender en mail til rektor eller inspektør.
Fagplanen vår: Kulturskolen har en egen lokal fagplan der målene for vår undervisning er beskrevet. Denne finner dere på våre hjemmesider.
Kontaktinformasjon for lærere og administrasjonen finner dere også på vår hjemmeside og i speedadmin.
Følg oss også Fyrverkeriet Kulturskole på facebook og instagram!
Vi gleder oss til å se deg i januar!

Sende inn søknad gjør du via vårt elektroniske søknadsskjema. Vi tar forresten inn elever gjennom hele året hvis det er ledige plasser. Priser finner du her