Innflytter?

Innhold

Velkommen

Velkommen til oss i Vestre Toten kommune. I Toten-knivens “hjemland” ser vi framover og benytter de muligheter som finnes. Siden industriutbyggingen tok til på 1800-tallet har kommunen vært befolket av rotekte totninger i kombinasjon med kvaliteter utenfra. Vestre Toten er en åpen og inkluderende kommune, og har lang tradisjon for å ta imot innflyttere. Her har de funnet seg til rette, og enda er det plass til flere.

 

 

Om oss i Vestre Toten kommune

Følg denne lenken for å finne alt du trenger av informasjon innen geografi, arbeid, bovilkår, beliggenhet, kontaktinformasjon, kommunale oppgaver og organisasjonstruktur.

Reinsvolldammen - foto: Jan Olaf Verlo Åpning av Raufoss nye barneskole 2016 Ihle barnehage Raufoss industripark Kommuneansatte presentert i Kommunal Rapport juni 2015 Raufoss i februar måned. FOTO: Tony Andrè Lien Eina stasjon Hunnselva. Foto: Bente Nordnes Evensen Fugleparken, Raufoss Rådhuset på Raufoss Kirkestallene, Aas - 2016 Vinter i Vestre Toten. Foto: Kristin HaugstulenFriluftsfestivalen på Stenberg  I farta i Veltmanåa barnehage Totenbadet Stenberg 2016 Sommer på Raufoss Raufoss kirke. Foto: Mona Martinsen Åpning av Raufoss barneskole 2016. Foto: OA / Brynjar Eidstuen  Brannvernuke i Vestre Toten 2015 Kreativ aktivitet i Veltmanåa barnehage Ihle IL SFO Ihle skole Vinter på Åsen Høst i Vestre Toten Båtliv på Einafjorden. FOTO: NRK/Murphys LaW. Gjengitt med tillatelse  Stenberg - friluftsfestivalen. FOTO: Hilde Skogli Ødemark

Gjøvikregionen

Vestre Toten er aktivt med i samarbeidet i Gjøvikregionen. Denne omfatter de fem kommunene Gjøvik, Søndre og Nordre Land, Østre og Vestre Toten. Det er små avstander og gode kommunikasjoner i området. Les mer på regionens egen hjemmeside ved å følge denne lenken.

Kan du tenke deg å flytte hit? Eller har du alt bodd her i kort eller lang tid? Her på kommunens hjemmeside skal det finnes informasjon til hjelp og nytte.

Vi håper du føler deg velkommen hos oss her i Vestre Toten kommune.

Lyssatt foss 2016


Publisert: 02.06.2016 10:21
Sist endret: 02.06.2016 10:21