Krafttak mot kreft 2023

I uke 11 (13. - 19. mars 2023) skal russ og avgangselever samle inn penger til kreftsaken. Årets hovedtema er forskning på kreft med spredning.

Innhold

Krafttak mot kreft 2023

Nå er det Krafttak mot kreft igjen, og russen ved Raufoss videregående skole skal gå fra dør til dør og samle inn penger til kreftsaken. Pengene skal gå til forskning på kreft med spredning. 

Krafttak mot kreft 2023

I uke 11 (13. - 19. mars 2023) skal russen og avgangselever på Raufoss gå fra dør til dør eller stå på butikk for å samle inn penger. I år kommer de uten bøsser, men tar imot gaver på Vipps. Alle «bøssebærerne» vil ha et Vippsnummer eller en QR- kode som brukes for å samle inn penger.  

Får man ikke besøk eller møter noen på lokalbutikken, kan folk vippse en valgfri donasjon til 2277. Privatpersoner, foreninger og bedrifter kan også opprette sin egen digitale bøsse på krafttakmotkreft.no (ekstern lenke)

Slik gir du din støtte

Vipps: 441113

Digital bøsse: Finn den digitale bøssen du vil gi til her: 
https://digitalinnsamling.kreftforeningen.no/team/raufoss-videregaende-skole (ekstern lenke - digitalinnsamling.no)

Hva går pengene til? 

Får du en kreftdiagnose, er statistikken på din side: Tre av fire overlever kreft i Norge i dag. Men med kreften følger frykten for det som er enda verre: kreft med spredning. Heldigvis overlever flere kreft, også med spredning. Merkelappen «uhelbredelig» er ingen endelig beskjed. Den betyr bare at vi ikke har en behandling for din type kreft akkurat nå. Men kanskje til sommeren? Eller om et år? Om ti år? 

Men det finnes håp: Du må bare leve litt til, og litt til, og litt til. Pasientene sier at de holder ut, at de lever fra kontroll til kontroll. De orker å holde livsgleden og motet oppe, fordi de vet at kreftforskere i Norge og resten av verden hver eneste dag gjør store og små fremskritt som gir oss nye, bedre og mer treffsikre behandlingsmetoder. Det er disse forskerne og deres arbeid vi støtter i årets Krafttak mot kreft. 

Gir du penger, gir du håp. Forskningen som gjøres i dag, kommer hele fremtiden til gode. Litt mer tid kan bety alt.

Hva er Krafttak mot kreft? 

  • Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon.
  • Aksjonen foregår i uke 11 i 2023.
  • Pengene fra aksjonen går uavkortet til kreftforskning.
  • Hvert år velges det et tema for aksjonen som pengene går til.
  • Du kan støtte aksjonen ved å gi penger eller være bøssebærer.

Les mer her: Krafttak mot kreft (ekstern lenke - kreftforeningen.no)

Tusen takk for din støtte!


Publisert: 15.03.2023 13:04
Sist endret: 15.03.2023 13:04