Oppdater din eFaktura-avtale med Vestre Toten kommune

Oppdater din eFaktura-avtale med Vestre Toten kommune

1. desember 2021 endres eFaktura-tjenesten i hele landet og det kan påvirke deg som fakturamottaker av tjenester i Vestre Toten kommune. Endringer består i at du slipper å inngå eFaktura-avtale med fakturautstedere enkeltvis.

Du vil få tilsendt regninger fra alle leverandører, som kan sende eFaktura når du har avtale om eFaktura og har ditt «Ja takk til alle»-samtykke for det. Og husk at du vil alltid kunne reservere deg mot de eFaktura-ustederne du ikke ønsker eFakturakrav fra.

Du kan oppdatere eFakturaavtalen selv i nettbanken for å gi samtykke til å gå over til den nye versjonen av eFaktura (2.0). Dette skjer dessverre ikke automatisk, så du må selv gå inn for å gjøre denne endringen. Eventuelt ta kontakt med din bank og de kan sjekke for deg om din avtale vil fortsette å fungere. Har du sagt «Ja takk til alle» eFaktura-avtale allerede - trenger du ikke å foreta deg noe.

Vi anbefaler at du gjør det før 1. desember 2021 så har du alt klart når ordningen trer i kraft.

Betaler du eFaktura på vegene til andre? Da kan du opprette avtalegiro slik at det blir trekk fra ønsket konto.

Mer informasjon

Mer informasjon om endringene finner du her: eFaktura blir enda enklere! (ekstern lenke - efaktura.no)

Vestre Toten kommune

Publisert: 23.11.2021 10:36