Sommeraktiviteter i Vestre Toten ☀️

Her følger kommunens program for gratis sommeraktiviteter for barn, ungdom og familier, og åpningstider for utlånscontainer. God sommer!

Sommerprogram 2022

Gratis sommeraktiviteter for barn, ungdom og familier - sommerferien 2022

Her er Vestre Toten kommune sitt program for gratis sommeraktiviteter:

Gratis sommeraktiviteter for barn, ungdom og familier

Det er mange fine plasser og mulighet til aktivitet lokalt, og vi håper dere vil oppsøke noen av disse i sommer.

Heftet vil bli distribuert i papirform til alle barnehagebarn og skolelelever i kommunen før ferien.

Aktuelle meldinger (oppdatert 5. august 2022)

Velkommen til Åpen idrettspark søndag 7. august
Vestre Toten kommune og Reinsvoll IF inviterer alle barn, unge og familier til Åpen idrettspark søndag 7. august mellom klokken 13.00 og 16.00. Arrangementet er gratis og man får også lånt det man trenger av aktivitetsutstyr (dersom man ikke ønsker å ta med eget).

Åpen idrettspark Åpen idrettspark - del 1 Åpen idrettspark - del 2
Kom og prøv hoppegropa og stortrampolina sammen med turngruppa i idrettshallen, eller fotball, frisbee og andre aktiviteter ute og inne i idrettsparken. Her trengs ingen påmelding – det er bare å møte opp. Det er åpen kiosk og muligheter til å kjøpe seg noe å kose seg med. I tillegg spanderer Kiwi Reinsvoll frukt og smoothie på deltakerne.

Sjekk programmet på bildene over for mer info. Spre gjerne ordet. Velkommen til en dag fylt med aktivitet og opplevelser på et flott anlegg!

Aktivitetskontaktene , Vestre Toten kommune

Utlånscontainer

Utstyrbanken informerer: Åpningstider for utlånscontaineren gjennom sommeren:

Åpningstider i uke 25 - 32:

• Tirsdager og torsdager klokken 13.00 - 18.00
  • Lørdager klokken 12.00 - 17.00

Utlånscontaineren er stasjonert ved Vestre Toten ungdomsskole, og bemannes av lokale ungdommer i sommerjobb. Containeren er blå og står ved kunstgressbanen, og her kan du låne skateboard, hjelmer, sparkesykler, balansesykler, høyttalere, ulike baller og uteleker - helt gratis. Utstyret kan lånes i åpningstiden og må leveres ved stengetid.

En riktig fin og aktiv sommer ønskes ☀️

Video laget av Sol Berger, Lise Granum Holm og Daniel Hansen.

Publisert: 05.08.2022 07:00
Sist endret: 05.08.2022 10:21