Sommeraktivitetsprogram Vestre Toten kommune ☀️

Her finner man Vestre Toten kommune sitt program for gratis aktiviteter i sommerferien for barn, unge og familier

Gratis aktiviteter i sommerferien!

Her finner du Vestre Toten kommune sitt program for gratis aktiviteter i sommerferien for barn, unge og familier.

Her er gode muligheter til varierte og gode ferieopplevelser lokalt, for store og små.

Sommeraktivitetsprogram for 2024, Vestre Toten kommune

Programmene deles ut i papirversjon til alle barnehagebarn og barneskoleelever før ferien, samt digitalt til foresatte i barnehager og hele grunnskolen.

Følg oss i sosiale medier

Følg også med på Vestre Toten kommune og Fyrverkeriet kultur i Vestre Toten sine sider på Facebook. Der vil det bli lagt ut påminnelser gjennom ferien, samt informasjon ved eventuelle endringer.

Takk for deres bidrag

En sommervarm takk til Fyrverkeriet Bibliotek og kulturhus, Fyrverkeriet ung, Toten Biljardklubb, Utstyrsbanken i Vestre Toten, Frisklivssentralen i Vestre Toten, Raufoss Fotball, Reinsvoll IF Fotball, R.E.D., Reinsvoll Frisbeeklubb, Raufoss Pickleball, Raufoss og Reinsvoll Turn, Raufoss innebandy, Vestre toten Skytterlag, Raufoss Bokseklubb, HK Vestre Toten, Dance4fun, Vestre Toten Frivilligsentral, DNT Gjøvik og omegn.

Aktivitetene er finansiert av Vestre Toten kommune, og tilskuddsmidler fra Bufdir, Konfliktrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Gjensidigestiftelsen og Ungdom og Fritid.

Dere bidrar til at barn og unge får tilgang på gode opplevelser i ferien sin 💛
Vi ser hverandre i Vestre Toten kommune - sammen om en trygg oppvekst.

En fin og aktiv sommerferie ønskes alle når den kommer ☀️

Publisert: 01.06.2024 11:45
Sist endret: 04.06.2024 09:56