Takkekonsert i Vestre Toten

Vestre Toten kommune arrangerte tirsdag 29. mars takkekonsert for alle som har bidratt under koronapandemien. Se bilder fra takkekonserten her.

Vestre Toten kommune arrangerte takkekonsert for alle som har bidratt under koronapandemien

Tirsdag 29. mars inviterte Vestre Toten kommune til takkefest for alle - både frivillige og ansatte - som har bidratt under koronapandemien. Nesten 150 personer fikk oppleve Torbjørn Dyrud og Narum i storslag.

Ordfører Stian Olafsen ønsket velkommen til arrangementet. I sin tale hyllet han alle som har stått i veldig krevende oppgaver hver dag over lang tid uten å vite rekkevidden og hva neste dag ville bringe. - Og at samarbeidet mellom frivilligheten og kommunen har vært helt avgjørende for at oppgavene kunne løses.

Kommuneoverlege Jens Mørch var kveldens konferansier og han ledet oss like trygt gjennom denne kvelden som han har gjort gjennom hele pandemien.

Takkekonsert i Vestre Toten

Kveldens konferansier Jens Mørch inntok salen i smittevernutstyr av noe eldre dato.

Etter et minneverdig gjensyn med Torbjørn Dyrud ved flygelet, fikk vi også ta del i en samtale mellom kommunedirektøren og kommuneoverlegen der de fortalte fra de første dagene da det ble bestemt nedstenging i mars 2020 og helt frem til i dag. I fellesskap måtte de ta flere avgjørelser som fikk stor innvirkning på hvordan vi er vant til å leve og omgås andre.

Narum avsluttet kvelden på sjarmerende vis med flere av sine kjente og kjære melodier.

Kvelden ble en flott markering og hyllest til frivilligheten og kommunens ansatte.
- Og som ordføreren sa; Vi er Vestre Toten – og det har vært vår fremste styrke i møte med pandemien!

Bildegalleri

Takkekonsert i Vestre Toten: Ordføreren takket alle for fabelaktig innsats Kommunedirektør og kommuneoverlege hadde en interessant samtale om hvordan utfordringene med pandemien har blitt håndtert i vår kommune Narum sjarmerte publikum Et minneverdig gjensyn med Torbjørn Dyrud

Publisert: 05.04.2022 08:51
Sist endret: 05.04.2022 08:51