VTu Highlight

Velkommen til VTu Highlight, et nytt gratistilbud til ungdomsskoleelever i kommunen. Les mer om tilbudet og se skolens egen film her.

Et smakfullt og sosialt tilbud til kommunens ungdomsskoleelever!

VTu Highlight er et nytt tilbud til ungdomsskoleelever i kommunen.

Hver torsdag kan elevene være igjen på skolen etter undervisning. Der får de servert gratis middag fra storkjøkkenet, gjøre lekser, drive aktivitet ute og i idrettshallen eller bare være sammen i de flotte lokalene. Det blir smakebiter fra organiserte fritidsaktiviteter man kan prøve og utlånscontaineren på uteområdet er åpen.

Alt er gratis og åpningstiden er 14.00 - 17.00 hver torsdag.

Informasjon og media

Ønsker du å se mer og lære mer om tilbudet?

Her kan man se artikkelen «Nå kan elevene få gratis middag på ungdomsskolen hver torsdag» fra Totens Blad fra onsdag 21. september 2022 (ekstern lenke - totensblad.no)

For de som er interessert, kan man følge tilbudet i sosiale medier: vtu_highlight på Instagram og Tiktok

Se filmen under for å se forrige ukes aktivitet. Filmen er laget av elever ved Vestre Toten ungdomsskole og er publisert med tillatelse.

Publisert: 22.09.2022 13:47
Sist endret: 22.09.2022 13:47