Vestre Toten kommune landets beste på boligvennlighetskåring ūüŹÜ

Vestre Toten kommune er av Norges boligbyggelags landsforbund (NBBL) kåret til landets beste kommune på boligvennlighet!

Best av 119 kommuner på boligvennlighet

Vestre Toten kommune er av Norges boligbyggelags landsforbund (NBBL) kåret til landets beste kommune på boligvennlighet.

Les også:

En stor takk til alle som har bidratt gjennom √•r for √• f√• til dette ‚Äď i hele organisasjonen og samarbeidspartnere og private utbyggere!

Bj√łrn Fauchald
Kommunedirekt√łr

Vestre Toten kommune landets beste p√• boligvennlighetsk√•ring. Foto: J√łrn Melnes, Vestre Toten kommune

Blomsterhilsen fra Norges boligbyggelags landsforbund (NBBL).
Foto: J√łrn Melnes, Vestre Toten kommune

Om NBBLs Boligvennlighetskåring

Kommunen spiller en avgj√łrende rolle i √• sikre innbyggernes boligbehov. Forhold som saksbehandlingstid, gebyrer, boligreserver og boligpriser har betydning for kommunens evne til √• bygge og tilrettelegge for nok boliger.

NBBLs Boligvennlighetsk√•ring er en ny, landsomfattende unders√łkelse som rangerer 119 kommuner etter deres prestasjoner innen nettopp boligbygging og tilrettelegging, og man har i en nettbasert l√łsning muligheten til √• sjekke hvordan din kommune presterer innen tilrettelegging og boligbygging.

Publisert: 22.03.2022 11:07
Sist endret: 22.03.2022 11:07