Vestrumenga barnehage

Innhold

Om barnehagen

Vestrumenga barnehage er en kommunal barnehage for barn mellom 0-6 år. Barnehagen har 3 avdelinger med til sammen 54 enheter. Vi har en småbarnsavdeling med barn 0-3 år og to avdelinger med barn 3-6 år.

Området i og rundt barnehagen egner seg spesielt for barnehage siden det er umiddelbar adgang til naturen, som nærmeste nabo. Vi legger vekt på ta vare på naturen ved å sortere søppel og bruke naturressurser. Vi går turer i skog og mark, lager mat ute og lærer barna at det er fint å være ute i friluft. Høsten 2014 satte vi opp en Lavvo i skogen rett ved barnehagen og denne blir flittig brukt.

Vestrumenga barnehage er barnehagen du bør søke plass i, dersom du ønsker at barnet ditt skal bli glad i naturen. Her tilbringer vi mye tid ute sammen med positive, sprudlende barn og voksne!

Her har vi det kjempegøy sammen!

Lederens side

Vi er en barnehage som har et flott nytt bygg å boltre oss i. Denne høsten feiret vi 5 års jubileum og konstanterte at vi var heldige som fikk lov å jobbe her i disse flotte omgivelsene. Vi har god plass og fine lokaler til barna som går her. Som barnehage er vi opptatt av å ta del i nærmiljøet vårt og er stadig å se på arrangementer i Raufoss. Bare se etter de gule vestene langs Øverbyveien!

Det er med glede og stolthet vi presenterer barnehagen vår. Det er bare å komme for å ta en kikk. Fint om dere ringer på forhånd slik at vi kan sette av litt tid til dere. Videre på siden finner du andre opplysninger om oss.

Med vennlig hilsen
Else Marie Lystad Kristiansen, styrer.

Visjon / tema

I vår årsplan finner du nærmere beskrivelse av vår visjon og hva vi står for. Årets tema er realfag og vi tar del i kommunens satsing på dette området. Dette kan man også lese mer om i vår årsplan.

Denne våren skal vi ha en prøveordning på et kommunikasjonssystem mellom foreldre og barnehage. Det heter Mykid og vil erstatte mye av informasjonen vi tidligere har gitt på mail.

Årsplan

Avdelinger 

Vår barnehage består av tre avdelinger.

Vi har en avdeling for barn i alderen 0-3 år (Kløvertua)
Her er det 14 plasser med en bemanning på fire voksne.

Vi har to avdelinger for barn i alderen 3-6 år (Solsikka og Blåklokka)
Her er det 20 plasser på hver avdeling med bemanning på tre voksne.

Ansatte

Vi er en gjeng med både damer og menn som jobber med barna.
Dette året er vi 13 stk som jobber i ulike stillinger. Vi er satt sammen av barnehagelærere, fagarbeidere og assistenter. I tillegg har vi skoleelever og andre praktikanter hos oss.

Medisinering

Medisinering kvalitetsdokument

Lover og retningslinjer

Søke barnehageplass?

Søk barnehageplass


Publisert: 12.07.2016 12:18
Sist endret: 12.07.2016 12:18
Vestrumenga barnehage

Besøksadresse:

Øverbyvegen 40
2834 Raufoss

Postadresse:

Øverbyvegen 40
2834 Raufoss

Telefon: 61 15 35 28

Kontaktperson: Else Marie Lystad Kristiansen

Telefon: 61153528