Vestrumenga barnehage

Innhold

Om barnehagen

Vestrumenga barnehage er en kommunal barnehage for barn mellom 0-6 år. Barnehagen har 3 avdelinger med til sammen 54 enheter. Vi har en småbarnsavdeling med barn 0-3 år og to avdelinger med barn 3-6 år.

Området i og rundt barnehagen egner seg spesielt for barnehage siden det er umiddelbar adgang til naturen, som nærmeste nabo. Vi legger vekt på ta vare på naturen ved å sortere søppel og bruke naturressurser. Vi går turer i skog og mark, lager mat ute og lærer barna at det er fint å være ute i friluft. Høsten 2014 satte vi opp en Lavvo i skogen rett ved barnehagen og denne blir flittig brukt.

Vestrumenga barnehage er barnehagen du bør søke plass i, dersom du ønsker at barnet ditt skal bli glad i naturen. Her tilbringer vi mye tid ute sammen med positive, sprudlende barn og voksne!

Her har vi det kjempegøy sammen!

Lederens side

Vi er en barnehage som har et flott nytt bygg å boltre oss i. Vi har god plass og fine lokaler til barna som går her. Som barnehage er vi opptatt av å ta del i nærmiljøet vårt og er stadig å se på arrangementer i Raufoss. Bare se etter de gule vestene langs Øverbyveien!

Det er med glede og stolthet vi presenterer barnehagen vår. Det er bare å komme for å ta en kikk. Fint om dere ringer på forhånd slik at vi kan sette av litt tid til dere. Videre på siden finner du andre opplysninger om oss.

Med vennlig hilsen
Else Marie Lystad Kristiansen, styrer.

Visjon / tema

I vår årsplan finner du nærmere beskrivelse av vår visjon og hva vi står for. Årets tema er psykososialt miljø. Dette kan man også lese mer om i vår årsplan.

Årsplan

Avdelinger 

Vår barnehage består av tre avdelinger.

  • Vi har en avdeling for barn i alderen 0-3 år (Kløvertua)
  • Vi har to avdelinger for barn i alderen 3-6 år (Solsikka og Blåklokka)

Ansatte

Vi er en gjeng med både damer og menn som jobber med barna. Vi er satt sammen av barnehagelærere, fagarbeidere og assistenter. I tillegg har vi skoleelever og andre praktikanter hos oss.

Medisinering

Medisinering kvalitetsdokument

Lover og retningslinjer

Søke barnehageplass?

Søk barnehageplass


Publisert: 12.07.2016 12:18
Sist endret: 28.09.2021 15:19
Vestrumenga barnehage

Besøksadresse:

Øverbyvegen 40
2834 Raufoss

Postadresse:

Øverbyvegen 40
2834 Raufoss

Telefon: 61 15 35 28

Kontaktperson: Else Marie Lystad Kristiansen

Telefon: 61153528

Vestrumenga barnehage er en kommunal barnehage for barn mellom 0-6 år. Barnehagen har 3 avdelinger med til sammen 54 enheter.