Dekorativt bilde
Fyrverkeriet Bibliotek

Gratis sommertilbud for barn og barnefamilier

Meld dere på nå og bli med på turer og aktiviteter i sommer! Program og oversikt finner man her. God sommer!

Sommertilbud for barn og barnefamilier

Felles for alle turer og aktiviteter:

• Påmeldingsfrist må overholdes.
  • Bindende påmelding, kun sykdom som er grunn for avmelding!
  • All deltakelse er gratis. Om ønskelig, ta med egne lommepenger.
  • Vi besørger skyss til mange av turene, men kan be foresatte om bistand.
  • Utstyr som mobil/nettbrett/pc tas med på eget ansvar
  • På noen av turene spanderes lunsj, men ta med niste og drikke i tillegg.
  • Ta med klær og sko etter aktivitet og vær.
  • Gi beskjed ved påmelding om det er spesielle utfordringer/allergi som ledere bør ta hensyn til.

Nærmere informasjon og påmelding til

Program og aktivitetsoversikt

Mandag 24. juni - torsdag 27. juni: Friluftsskole på Osbakken.

• Vi skal blant annet slå leir, få fyr på bålet, være ute på tur og gjennomgå enkel bruk av kart og kompass. Vi har også tilgjengelige kanoer. Overnatting i telt fra onsdag til torsdag. Målgruppe: 10-13 år. 4 plasser. Telt kan lånes i Utstyrsbanken, telefonnummer 947 83 045. Gi beskjed om du trenger transport.

Påmelding: kathrine.lilleby@vestre-toten.kommune.no innen 15. juni. Påmeldingsfristen må overholdes, og bindende påmelding!

Tirsdag 25. juni: Dagstur til Hunderfossen Familiepark - FULLBOOKET.

• Felles avreise fra Fyrverkeriet ungdomshus kl. 09.00. Meld fra om du trenger skyss! Ta med mat og drikke. Muligheter for å grille. Målgruppe: barnefamilier. Info/påmelding: Norma Skretting, telefon 479 07 201. Påmeldingsfrist 15. juni.

Dette arrangementet har ingen ledige plasser.

Mandag 29. juli - torsdag 1. august: Oppfinnerklubb på biblioteket.

• Bygg idéene dine i Verkstedet sammen med Martin! Påmelding gjelder for alle dagene. Begrenset antall plasser. Mandag til torsdag kl. 10-14. Gratis. Enkel lunsj inkludert. Alder: 10-14 år. Påmelding: bibliotek@vestre-toten.folkebibl.no

Mandag 5. august til tirsdag 6. august: Overnattingstur i telt på Trevatn

• Telt og turutstyr lånes fra Utstyrsbanken. Felles avreise fra Fyrverkeriet ungdomshus, meld fra om du trenger skyss! Målgruppe: barnefamilier. Max 20 pers. Info/påmelding: Norma Skretting 479 07 201 innen 20.7. ‘

Mandag 5. august til torsdag 8. august: Oppfinnerklubb på biblioteket.

Tirsdag 13. august: Dagstur til Tusenfryd - FULLBOOKET!

• Avreise med buss fra Fyrverkeriet ungdomshus kl. 08.30. Klær etter været og niste med drikke. Muligheter for å kjøpe seg mat på Tusenfryd. Hjemreise ca. kl. 18.00. Målgruppe ungdom og barnefamilier. Vi leier to busser, en for barnefamilier med 50 plasser og en for ungdom med 50 plasser. Info/påmelding: kathrine.lilleby@vestre-toten.kommune.no innen 21.6. Bindende påmelding.

Dette arrangementet har ingen ledige plasser.

Mandag 12. august - torsdag 15. august: Friluftsskole på Osbakken.

• Vi skal blant annet slå leir, få fyr på bålet, være ute på tur og gjennomgå enkel bruk av kart og kompass. Vi har også tilgjengelige kanoer. Overnatting i telt fra onsdag til torsdag. Målgruppe: 10-13 år. 4 plasser. Telt kan lånes i Utstyrsbanken. Påmelding til kathrine.lilleby@vestre-toten.kommune.no innen 20.juli. Påmeldingsfristen må overholdes.

Lørdag 31. august: Fiskekonkurranse på Sillongen.

• Ingen påmelding. Gratis buss fra Nytorvet på Raufoss. Grilltips og smaksprøver. Målgruppe: barnefamilier og andre som liker å fiske. Informasjon og påmelding: Hilde Skogli Ødemark, telefon 994 61 851.

Lørdag 31. august: Nattinaturen på Stenberg.

• Bli med å sove ute! Grilling og friluftsaktiviteter fra kl. 18.00. Vi låner ut telt og annet turutstyr. Gratis og delta, ingen påmelding. Målgruppe: barnefamilier. Informasjon/transport: Hilde Skogli Ødemark, telefon 994 61 851.

Søndag 1. september: Aktivitetsdag på Stenberg kl. 11.00.-16.00.

• Masse friluftslivsaktiviteter.  Gratis buss fra Nytorvet, Raufoss (ved Raufoss Kirke). Ingen påmelding. Målgruppe: barnefamilier. Informasjon/transport: Hilde Skogli Ødemark, telefon 994 61 851.

Søndag 22. september: Kosedyrenes dag på Osbakken.

• Oppmøte på Osbakken kl. 12.00. Ingen påmelding. Målgruppe: barnefamilier/alle.

Utstyrsbanken i Vestre Toten låner også ut tennisrackerter og baller, Utstyrsbanken har telefonnummer 947 83 045, og en egen informasjonside finner man her: Utstyrsbanken i Vestre Toten kommune.

En aktiv og opplevelsesrik sommer ønskes fra oss i Vestre Toten kommune.

Publisert: 28.05.2019 09:19
Sist endret: 28.05.2019 13:24