Dekorativt bilde
Fyrverkeriet Bibliotek

Om Fyrverkeriet kulturhus

Innhold

Fyrverkeriet kulturhus er Vestre Toten kommune sin storstue for kulturelle opplevelser.
Dette er stedet for teater, konserter og mye mer
.

Fyrverkerisalen
har scene og amfi med 428 nummererte seter (inkl. 2 HC plasser) og 38 ekstraseter, salen egner seg godt til teaterforestillinger, foredrag, revy, konserter, filmvisning, konferanser m.m. Scenen i Fyrverkerisalen kan benyttes til mindre forestillinger, konserter m.m. Den kan romme ca 100 personer når det rigges med amfi.  Salongen og foajeen rommer opp til 200 personer og egner seg godt til møter, konferanser, mindre konserter, teaterforestillinger, foredrag ol samt private selskap utenfor kulturhusets åpningstider. I tilknytning til salongen finner vi Kulturhuskafeen. Kafeen fungerer også som kantine for ansatte på rådhuset og kulturhuset Kommunestyresalen kan settes opp med bord og stoler og rommer ca 80 personer eller stolrekker for ca 120. Kommunestyresalen egner seg til møter, konferanser, kurs, private selskaper m.m.

I tilknytning til Fyrverkerisalen er det to romslige garderober med sminkebord til henholdsvis 12 og 10 personer, skuespillerfoaje med kjøkken og komfortable møbler, to toaletter og to dusjer. Det er mulig å dele garderobene til fire mindre rom.

Se hva vi har av teknisk utstyr her:
Fyrverkerisal
Salong/foaje (oversikt kommer)
Kommunestyresal (oversikt kommer)

Se Utleie

Fyrverkeriet kulturhus er bl.a. en av Teater innlandets og H.M. Kongens Gardes Musikkorps faste spillesteder, og er i flittig bruk av lokale lag og foreninger til konserter, show, teater m.m.

Billetter kan kjøpes HER, på Fyrverkeriet bibliotek og i billettluken en time før forestilling.


Publisert: 12.05.2017 13:41
Sist endret: 12.05.2017 13:41