Dekorativt bilde
Fyrverkeriet Bibliotek

Innhold

Ansatte

Marieke Bettman

Marieke Bettman

Fiolinlærer Marieke Bettman er utdannet fiolinist ved Musikkhøgskolen i Berlin. Hun har reist verden rundt og spilt med orkestre, også som solist. Marieke har undervist i mange år og er en erfaren pedagog. Hennes filosofi er at det er viktig å starte tidlig, allerede i 3-årsalderen. Dette har høstet frukter opp gjennom årene, og flere av hennes elever har satset på fiolinen etter endt kulturskole-karriere. 

Epost-adresse: marieke.bettman@vestre-toten.kommune.no

 

 Petter Selvig

Petter Selvig

Petter Selvig er vår messinglærer ved kulturskolen. Han er utdannet dirigent og tubaist ved Bjergsted-konservatoriet ved Universitetet i Stavanger, samt Administrasjon og ledelse fra Norges Musikkhøgskole i Oslo. Han har spilt i blåseensembler på alle nivåer, og instruerer jevnlig på seminarer for korps rundt omkring. Petter underviser i alle messinginstrumenter og har god erfaring fra ensembleledelse av ulike slag. Petter har blant annet jobbet på kulturskolen i Stavanger, Kulturkirken Jakob, Det Norske Kammerorkester, Norges Musikkhøgskole, og Oslo Kammermusikkfestival, så erfaringen er bred og sammensatt.

Petter er også en del av administrasjonen, hvor han jobber med PR, markedsføring, og vedlikehold av nettsider.

Epost-adresse: petter.selvig@vestre-toten.kommune.no

 

 Nino Alexander Braach

Nino Moscoso-ArayaLærer for gitar/bass og slagverk på kulturskolen er Nino Alexander Braach. Nino er utdannet faglærer i musikk ved Høgskolen i Hedmark. Han har jobbet som musikklærer i grunnskolen og som gitarlærer i kulturskolen gjennom 11 år. Nino er også frilans musiker og spiller i mange band.

Epost-adresse: nino.moscoso-araya@vestre-toten.kommune.no

 

 Pooneh Ronagh

Pooneh RonaghKunstskolelærer Pooneh Ronagh har studert kunst og arkitektur ved universitetet i Teheran. Pooneh er først og fremst kunstmaler, men lager også skulpturer, designer smykker, samt jobber med interiørdesign. Hun har hatt utstilling i Frankrike, USA, Iran, og Norge.

Epost-adresse: pooneh.ronagh@vestre-toten.kommune.no

 

 Line Horntveth

Line HorntvedtLine Horntveth favner flere områder på kulturskolen, og jobber med Syngende kommune, Syngende skole, Småtrølltræff, Stjerneskudda, og sangtilbud for de som bor på sykehjem i kommunen. Ved siden av har Line turnert land og strand rundt både med egne prosjekter og som musiker for andre artister. I tillegg til sitt hovedinstrument tuba spiller hun også fløyte, perkusjon og synger. Line har gitt ut mange plater, og har til og med fått Spellemannpris! 

Epost-adresse: line.horntveth@vestre-toten.kommune.no

 

 Mariya Karpinets

Fyrverkeriet kulturskole: Mariya Karpinets

Treblåslærer Mariya Karpinets er utdannet oboist fra Norges Musikkhøgskole, UiB, og UiS. Hun underviser i obo, fløyte, klarinett, og saxofon. I tillegg til jobben i kulturskolen er hun en aktiv frilanser, og spiller jevnlig i profesjonelle korps og orkestre i Norge og utland. 

Epost-adresse: mariya.karpinets@vestre-toten.kommune.no

 

 Roumen Krotev

Fyrverkeriet kulturskole: Roumen Krotev

Pianolærer på kulturskolen er Roumen Krotev. Roumen er utdannet pianist ved pop/jazz-avdelingen ved musikkonservatoriet i Sofia, Bulgaria. Han har studert slagverk som biinstrument, og underviser også i dette i bandfaget ved kulturskolen. Roumen har jobbet mange år som frilans musiker, og hatt sin faste arbeidsplass i over 20 år i kulturskolen vår. 

Epost-adresse: roumen.krotev@vestretoten.kommune.no    

                

 Jelena Markovic

Jelena MarkovicSanglærer på kulturskolen er Jelena Markovic. Jelena er utdannet operasanger og sangpedagog ved Universitetet i Beograd og Universitetet i Agder. Hun har jobbet mange år ved Den Norske Opera, er frilans sanger og har lang erfaring som pedagog.

Epost-adresse: jelena.markovic@vestre-toten.kommune.no

 

 Nina Vedal

Fyrverkeriet kulturskole: Nina VedalNina er prosjektmedarbeider og teaterlærer i kulturskolen og arbeider blant annet med UKM og Den kulturelle skolesekken i kommunen. I tillegg er hun fagansvarlig ved Fyrverkeriet ung. Nina har tatt sin teaterutdanning på Dronning Mauds Minne i Trondheim og Høgskolen i Oslo. Hun er også utdannet psykodramaterapeut/regissør ved Norsk Psykodrama Akademi og har lang erfaring innen undervisning og veiledning av barn og voksne.

Epost-adresse: nina.vedal@vestre-toten.kommune.no

 

Bente Pettersbakken

Bente Pettersbakken Bente er teaterlærer i kulturskolen, og har ansvar for de tre yngste teatergruppene. Hun er grunnskolelærer med videreutdanning i pedagogikk, dans, og musikk. Hun er jevnlig engasjert i andre kulturprosjekter rundt omkring. 

Epost-adresse: bente.pettersbakken@vestre-toten.kommune.no

 

 Nina Nedberg

Nina NedbergNina Nedberg er rektor ved Fyrverkeriet kulturskole. Nina, som har vært ansatt siden oppstarten i 1999, er utdannet lektor med tilleggsutdanning med kompetanse i musikk, dans, teater og ledelse. Hun har erfaring som pedagog, kursholder, teaterinstruktør, skuespiller og lærebokforfatter.  Nina er også leder for Fyrverkeriet ung

Epost-adresse: nina.nedberg@vestre-toten.kommune.no

 

Benedikte Narum Jenssen

Benedikte Narum JenssenBenedikte Narum Jenssen er inspektør og teaterlærer ved Fyrverkeriet kulturskole. Benedikte er også musiker, blant annet vokalist i bandene Narum og Songs From The Sea. Hun er utdannet innen dramapedagogikk ved Høgskolen i Hedmark, Museumsformidling ved Høgskolen i Oslo, og Samtidshistorie ved Høgskolen i Lillehammer. Benedikte har ofte oppdrag for kulturskolen og kommunen som produsent og utøver/pedagog i DKS-produksjoner og andre kulturprosjekter. Hun er også prosjektleder for Flere Farger Toten - Gjøvik.

Epost-adresse: benedikte.jenssen@vestre-toten.kommune.no