Dekorativt bilde
Fyrverkeriet Bibliotek

Innhold

Ansatte

Marieke Bettman

Marieke Bettman

Fiolinlærer Marieke Bettman er utdannet fiolinist ved musikkhøgskolen i Berlin, og har en mastergrad. Hun og fiolinen har reist verden rundt fra Kina til Italia og spilt med orkester og som solist. Marieke har også undervist i mange år og er en erfaren pedagog. Hun synes at det er viktig å begynne så tidlig som mulig, helt ned i 3-års alder, med fiolinspill.

Epost-adresse: marieke.bettman@vestre-toten.kommune.no

Petter Selvig

Petter Selvig

Messinglærer Petter Selvig er en ekte korpsmann. Har er utdannet tubaist fra universitetet i Stavanger, og har administrasjon og ledelse fra Norges Musikkhøgskole. Han har gått gradene fra skolekorps til brassband, og vært solotubaist i HMK Garde før Toneheim og videre musikkstudier. Petter underviser i all messing og har god erfaring fra ensembleledelse av ulike slag. Petter har jobbet på kulturskolen i Stavanger, Kulturkirken Jakob, Det Norske Kammerorkester, Norges Musikkhøgskole, NTNU Gjøvik og Oslo Kammermusikkfestival, så erfaringen er bred og sammensatt.

Epost-adresse: petter.selvig@vestre-toten.kommune.no

Nino Moscoso-Araya

Nino Moscoso-ArayaGitar/basslærer og slagverkslærer på kulturskolen er Nino Alexander Moscoso-Araya. Nino er utdannet som faglærer i musikk ved høgskolen i Hedmark. Han har jobbet som musikklærer i grunnskolen og som gitarlærer i kulturskolen gjennom 11 år. Nino er også frilans musiker og spiller i mange band.

Epost-adresse: nino.moscoso-araya@vestre-toten.kommune.no

Pooneh Ronagh

Pooneh RonaghKunstskolelærer Pooneh Ronagh har studert kunst og arkitektur ved universitetet i Teheran. Pooneh er først og fremst kunstmaler, men lager også skulpturer, designer smykker, samt jobber med interiørdesign. Hun har hatt utstilling i Frankrike, USA, Iran og Norge.

Epost-adresse: pooneh.ronagh@vestre-toten.kommune.no

Line Horntveth

Line HorntvethLine Horntveth har lang erfaring som tubaist og barytonist i korps, orkester og band. Line har turnert land og strand rundt både med egne prosjekter og som musiker for andre artister. Hun spiller også fløyte, perkusjon og synger. Line har gitt ut mange plater og har til og med fått Spellemannpris. Line jobber med Syngende kommune, småtrølltræff, Syngende skole og sangtilbud for de som bor på sykehjem i kommunen.

Epost-adresse: line.horntveth@vestre-toten.kommune.no

Svetoslav Thcifoudov

Fyrverkeriet kulturskole: Svetoslav Thcifoudov

Treblåslærer Svetoslav Thcifoudov studerte fløyte og piano ved musikkonservatoriet i Plovdiv. Svetoslav spiller også saksofon og klarinett og har lang er faring som musiker i band og orkester. Han har jobbet mange år som pedagog i kulturskolen.

Epost-adresse: svetoslav.tchifoudov@vestre-toten.kommune.no

Roumen Krotev

Fyrverkeriet kulturskole: Roumen Krotev

Pianolærer på kulturskolen er Roumen Krotev.  Roumen er utdannet pianist ved pop/jazz-avdelingen ved musikkonservatoriet i Sophia. Han har studert slagverk som biinstrument, og underviser også i dette ved kulturskolen.  Roumen har  jobbet mange år som frilans musiker og har  lang erfaring som pedagog.

Epost-adresse: roumen.krotev@vestretoten.kommune.no                                                    

Jelena Markovic

Jelena MarkovicSanglærer på kulturskolen er Jelena Markovic. Jelena er utdannet som operasanger og sangpedagog ved universitetet i Beograd og universitetet i Agder. Hun har jobbet mange år ved Den Norske Opera og er frilans sanger og lang erfaring som pedagog.

Epost-adresse: jelena.markovic@vestre-toten.kommune.no

Nina Vedal

Fyrverkeriet kulturskole: Nina VedalNina er prosjektmedarbeider og teaterlærer i kulturskolen og arbeider blant annet med UKM og Den kulturelle skolesekken i kommunen. I tillegg er hun fagansvarlig ved Fyrverkeriet ung. Nina har tatt sin teaterutdanning på Dronning Mauds Minne i Trondheim og Høgskolen i Oslo. Hun er også utdannet psykodramaterapeut/ regissør ved Norsk Psykodrama Akademi og har lang erfaring innen undervisning og veiledning av barn og voksne.

Epost-adresse: nina.vedal@vestre-toten.kommune.no

Bente Pettersbakken

Bente er teaterlærer i kulturskolen (mer informasjon kommer)

Epost-adresse: bentepettersbakken@yahoo.no

Nina Nedberg

Nina NedbergNina Nedberg er rektor ved Fyrverkeriet kulturskole. Nina som har vært ansatt siden oppstarten i  1999, er utdannet lektor med tilleggsutdanning med kompetanse i musikk, dans, teater og ledelse. Hun har erfaring som pedagog,  kursholder, teaterinstruktør, skuespiller og lærebokforfatter.  Nina er også leder for Fyrverkeriet ung

Epost-adresse: nina.nedberg@vestre-toten.kommune.no

Benedikte Narum Jenssen

Benedikte Narum JenssenBenedikte Narum Jenssen er inspektør og teaterlærer ved Fyrverkeriet kulturskole. Benedikte er også musiker, blant annet vokalist i bandene Narum og Songs From The Sea. Hun er utdannet innen dramapedagogikk ved Høgskolen i Hedmark, Museumsformidling ved Høgskolen i Oslo, og Samtidshistorie ved Høgskolen i Lillehammer. Benedikte har ofte oppdrag for kulturskolen og kommunen som produsent og utøver/ pedagog i DKS-produksjoner og andre kulturprosjekter.

Epost-adresse: benedikte.jenssen@vestre-toten.kommune.no