Dekorativt bilde
Fyrverkeriet Bibliotek

Teater

Teater for barn og unge

Vestre Toten barne- og ungdomsteater er et foreldredrevet teater som i tett samarbeid med Fyrverkeriet kulturskole tilbyr en solid og god kunstfaglig opplæring i teater.
Du lærer ulike teaterteknikker og får erfaring i rollespill, samarbeid og improvisasjon. Du vil også lære hva som er viktige elementer i en teaterproduksjon, hvilke virkemidler som kreves, og hvordan de best kan brukes.
Som teaterelev er du medlem av foreningen Vestre Toten barne –og ungdomsteater. Dette samarbeidet gjør det mulig for oss å sette opp fantastiske forestillinger hvert år. Vi har et stort kostyme –og rekvisittlager som er bygget opp gjennom mange år. Av forestillinger som er spilt de siste 10 årene kan vi nevne blant annet: En Julefortelling av Charles Dickens, Peter Pan, Robin Hood, Svanesjøen, Dracula, Skatten på Sjørøverøya, Romeo og Julie, En midsommernatts drøm, Jungelboken, Rødhette og ulven, Heksene, Olsenjinten på sirkus, Rockeulven, Alice i Eventyrland…
Målgruppe: Barn og unge i 1. trinn til VGS
Tidspunkt: Ukentlig hver onsdag. I tillegg må man påregne ekstraøvelser i forbindelse med forestillinger. Vi følger skoleruta.
Hva lærer du? Som teaterelev lærer du ulike teater og dramateknikker. Hvert skoleår setter vi opp små og store teaterforestillinger. På dramalek lærer du grunnleggende drama -og teaterøvelser gjennom lek.

Pris: 1200 kroner i halvåret for 90 minutter/ 1000 kr i halvåret for 45/ 60 min

Du kan lese mer om teaterundervisningen i vår lokale fagplan. Fagplanen finner du her.

Prisliste finner du her

Påmelding her