Dekorativt bilde
Fyrverkeriet Bibliotek

Musikkverksted

Velkommen til Fyrverkeriet Musikkverksted

Målgruppe: ungdom som ønsker å spille sammen med andre. Dette er for musikkgrupper i alle sjangere med 2 – 6 medlemmer (antall medlemmer kan variere). Etter nærmere avtale kan også voksne benytte seg av tilbudet (utenom ungdomshusets åpningstider) dersom det er ledig kapasitet.

Tidspunkt:Drop-in i ungdomshusets åpningstid mandag, onsdag og fredag. På mandager er musikkverkstedet bemannet med en lærer fra kulturskolen. 

Utstyr: Musikkverkstedet er utstyrt med sanganlegg, trommesett, gitarforsterker, bassforsterker og elpiano.

Sted: Fyrverkeriet Ungdomshus

Pris: Gratis.

Ansvar: Alle som bruker øvingslokalet har ansvaret for at utstyret blir brukt på en forsvarlig måte. Brukerne må gi beskjed til personalet dersom noe trenger ettersyn eller er ødelagt. Hvis noen med viten og vilje ødelegger utstyret er vedkommende erstatningspliktig. Tyveri  og hærverk blir politianmeldt. Ellers gjelder ungdomshusets regler også i musikkverkstedet.

Opplæring: Opplæring avtales med kulturskolen.

Påmelding: Drop-in (bare møt opp) mandag, onsdag og fredag i ungdomshusets åpningstider.For spørsmål kan man sende mail til nina.vedal@vestre-toten.kommune.no  eller roumen.krotev@vestre-toten.kommune.no for å få info og avtale tidspunkt. Du kan også sende melding til Fyrverkeriet kulturskole på Facebook.

 

 

Band