Dekorativt bilde
Fyrverkeriet Bibliotek

Innhold

Tilbud

Tilbud og aktiviteter

Fyrverkeriet Ungdomshus har flere ulike tilbud. Vi har ulike aktiviteter som vi reiser ut på, for bl.a å gi ungdommer opplevelser, styrke selvtillit gjennom mestring og bygge relasjoner. Dette kan være alt fra friluftsturer, skøyteturer, skiturer, Go Cart og Tusenfryd. Aktivitetene er som regel gratis. Disse deles det informasjon om på våre sosiale medier (fyrung) og på plakater og skjermer på huset. 

Ellers har vi et helt nytt diskorom med mulighet for dansing, karaoke, sceneopptredener og musikk, hvor fredagene er satt av til karaoke- og musikkvelder. Godt utstyr er også tilgjengelig for produksjon av podcaster og kamera og oppsett til streaming og filmproduksjoner, samt dj-utstyr, kan læres å bruke på onsdagene. Her er det mange muligheter for kreative sjeler!

God middag har vi fast hver mandag. Her kan ungdommen selv få være med å lage maten, og dermed få spise gratis. Ellers koster det 20 kr. Middagsmeny ligger på sosiale medier og henger på veggen på huset. Det er også pizzafredager annenhver fredag samt ofte noe digg på onsdager!

Utenfor huset er det også skaterampe og tennisbane som kan benyttes og flere ball- og uteaktiveter skjer i samarbeid med blant annet lokalene til ungdomskolen. Inne er det utsyrt med sofaer, tv, pc, biljardbord, bordtennis og vi har flere spill som kan brukes fritt.

 

Fjoråret på ungdomshuset