Du kan nå flytte frem din time for 2. dose, Covid-19-vaksine

Innhold

Mulighet for timeforskyvning for 2. dose, Covid-19-vaksine

Vi har nå kommet dit at det er mulig å flytte frem time for 2. dose, Covid-19-vaksine. Dette gjelder alle som har tatt første vaksine i Vestre Toten kommune og som har fått tilbud om andre dose i Vestre Toten kommune. 

Det er åpnet via Helsenorge for de som har fått time for dose 2 i uke 33-37. Disse kan nå flytte timen sin hvis de ønsker. Ordningen er gjeldende fra onsdag 11. august 2021.

For å gjøre det må du:

Logg inn i Helsenorge, finn timeavtaler, bestill time - svar på spm, klikk på tilgjenglig dato og klokkeslett som passer, oppgi telefon og bestill.

Er det slik at du ikke får opp alternativ til å bestille ny time så kan det være at:

  1. Intervall mellom dine to vaksiner ikke innfrir kriterier for å sette seg opp til vaksine dose 2. Minste intervall mellom vaksiner er 4 uker.
  2. Det er fullt denne dagen. 

Du kan ta kontakt med oss på epost: vaksinering@vestre-toten.kommune.no eller ring vaksinetelefonen på 903 62 455 ved spørsmål. 

Det vil bli frigjort nye timer hver fredag for først kommende onsdag for booking av timen. Antall timer som er tilgjengelig for å booke om selv varierer siden vi ikke har oversikt over antalle vaksiner vi får fra FHI før på fredager. 

Noen kan oppleve å få flyttet timen sin frem. De vil da få en avbestilling av gitt time, for så å få ny time innen kort tid på SMS.

Med vennlig hilsen 
Vaksineteamet i Vestre Toten kommune. 

Denne informasjonen er også publisert på kommunens temaside Informasjon om koronaviruset


Publisert: 10.08.2021 09:40
Sist endret: 10.08.2021 09:40