Fra TV-aksjonens kommunekomité: Tusen takk til alle bøssebærere i Vestre Toten!

Fra TV-aksjonens kommunekomité: Tusen takk til alle bøssebærer i Vestre Toten!

Tusen takk til elevene fra Vestre Toten ungdomsskole som har valgfaget «Innsats for andre», og til elevene fra Raufoss videregående som stilte blide opp og gjorde en flott innsats.. Det er ekstra gledelig at vi fikk med så mange barn og ungdommer, og de fikk alle virkelig gjort noe godt for andre denne dagen!

• Vestre Toten fikk inn 628 214 kroner. 46,68 pr. innbygger i kommunen.
    Det er 1,57 over landsgjennomsnittet på kr 45,11.
  • 27 plass av totalt 46 kommuner  i fylket fordelt på innbyggere.
  • 197. plass av totalt 357 kommuner i landet fordelt på innbyggere.

Det endelige resultatet vil foreligge tidlig i desember.

Anne Katrine Kjellsby
Leder i kommunekomitéen i Vestre Toten

Resultat og oppsummering

Resultater:

Andre oppsummeringer fra Innlandet i anledning årets TV-aksjon:

• Innlandet har det høyeste bøsseresultatet pr. innbygger i hele Norge. Dette på tross av at rekruttering av bøssebærere har vært en utfordring i år.
  • Innlandet har det høyeste beløpet pr. innbygger i bidrag fra fylkeskommunen og kommunene.
  • Innlandet har den største økningen i landet i bidrag fra næringslivet. Fra 157 bidrag i 2020 til 597 (så langt) i år.
  • Det har vært stor økning i antall skoler som har hatt skoleløp eller en annen aktivitet.
  • Engerdal inne på 10 på topp listen over de beste kommunene i Norge. Gratulerer!
  • Innlandet fylke er pr. nå det tredje beste fylke i landet målt i bidrag pr. innbygger.

Bildegalleri

Disse ungdommene er fra Vestre Toten ungdomsskole og har valgfaget «Innsats for andre» Disse ungdommene er fra Vestre Toten ungdomsskole og har valgfaget «Innsats for andre» Ungdommer fra Raufoss videregående skole Veldig glad for at de unge er med som bøssebærere! Frida sammen med Anne Katrine, leder i kommunekomitéen. Milena Habtemariam var bøssebærer i Vestre Toten. Hun kjenner til jenter som har blitt giftet bort i sitt hjemland Eritrea. Hun har gjort en kjempeinnsats for TV -aksjonen, og har solgt eritreisk mat sammen med Gjøvik og Søndre Land, der inntekten gikk til TV-aksjonen. Tusen takk til damene fra Totens Sparebank som stilte opp og telte penger. Totens Sparebank stiller opp hvert år, og spanderer også kaffe, te og saft til alle bøssebærerne.

Publisert: 29.10.2021 10:08
Sist endret: 29.10.2021 10:08