Horisont Miljøpark IKS: Informasjon for utdeling av matavfallsposer i år

Innhold

Informasjon for utdeling av matavfallsposer

Informasjon fra Horisont: I Østre Toten, Vestre Toten, Søndre og Nordre Land, hvor det foregår utdeling av matavfallsposer og sekker til plastemballasje puljevis etter påske og fram til sommeren, så har vi gjort en endring i antall matavfallsposer som deles ut pr. husstand. Vi kommer nå til å dele ut 1 bunt matavfallsposer á 100 stk. i stedet for to bunter.

Vi observerer, og får også tilbakemelding om, at abonnentene har ulikt behov for poser. Mange sitter på et lager de ikke får brukt opp, og som i verste fall blir kastet. Slik praksisen har vært i mange år, får alle husstander utlevert poser og sekker 1 gang i året. For å spare miljøet og kostnader, ønsker vi derfor å justere ned antallet matavfallsposer i denne omgang, men på sikt vurdere alternative løsninger for distribusjon av poser og sekker, etter behov.

De som går tomme ila. året kan som vanlig hente poser og sekker selv på våre miljøstasjoner, på servicetorg hvor de har slikt utstyr, eller be om utlevering til hjemadresse.

Med vennlig hilsen
Horisont Miljøpark IKS

Om Horisont Miljøpark IKS 

Horisont Miljøpark IKS har ansvaret for renovasjonen, og alle henvendelser rettes dit. Henvendelser og spørsmål om bytting av avfallsdunker, tømmekalender eller endring av abonnement rettes til Horisont.

Kontakt Horisont

Telefon: 61 14 55 80
Epost: renovasjon@hiks.no
Hjemmeside: www.hiks.no (ekstern lenke)

Besøksadresse:
Horisont Miljøpark IKS
Dalborgmarka 100
2827 Hunndalen

Kontaktskjema finner man nederst på denne siden (ekstern lenke - www.hiks.no)


Publisert: 26.03.2024 11:59
Sist endret: 26.03.2024 11:59