Næring og utvikling

Innhold

Næring og utvikling, Vestre Toten kommune

Vestre Toten kommune ønsker å være en aktiv part for næringsutvikling. Vi arbeider for utvikling av eksisterende næringsliv. Samtidig vil vi gjerne tiltrekke oss nye virksomheter og ønsker å være en god kommune for gründere og ny-etablere.

Ta kontakt med kommunens næringsrådgiver, Ola Langedal.

Kontaktperson

Næringsrådgiver Ola Langedal

Aktuelt

29. august 2023: Velkommen til Næringslivsdagen 2023 – Innlandets største møteplass for studenter og lokalt næringsliv i Campus Arena Gjøvik 12. september! 

12. september arrangeres Næringslivsdagen for fjerde gang. Næringslivsdagen er Innlandets største karrieremesse hvor lokale bedrifter deltar på stand for å profilere seg og bli kjent med byens studenter. Bedriftene får møte studenter som er interessert i relevante hel- og deltidsjobber, og spennende prosjektoppgaver.

Les mer her: www.naringslivsdageninnlandet.no (ekstern lenke)

Gjøvikregionen Utvikling

Gjøvikregionen Utvikling sitt formål er å ivareta og utvikle næringslivet i Gjøvikregionen, bl.a. ved å være et ideskapende, initiativtakende og koordinerende organ. Fungerer som et kontakt- og kommunikasjonsorgan for næringslivet i kommunene, ved å fremme samarbeidet mellom næringsinteressene i regionen og mellom næringslivet og kommunene.

Næring og utvikling, Vestre Toten kommune. Illustrasjon: Jørn Melnes/ShutterstockNæring og utvikling, Vestre Toten kommune. Illustrasjon: Jørn Melnes/Shutterstock


Publisert: 25.03.2020 10:21
Sist endret: 29.08.2023 10:13