Min Eiendom

Nå lanserer Vestre Toten kommune sin nye selvbetjeningsportal, MinEiendom. Her vil man egenhendig finne praktisk informasjon vedrørende sin eiendom.

Innhold

MinEiendom

MinEiendom - Vestre Toten kommune

Det digitale rådhuset
På denne siden finner du informasjon om din eiendom (eiendommer) i kommunen som inneholder data om blant annet vann og avløp, feiing, eiendomsskatt, kart, tinglyste heftelser, utfakturerte gebyrer og det meste du trenger av informasjon vedrørende din eiendom.  

Innlogging og BankID

Du logger inn med BankID for å få en rask oversikt over det meste som berører deg på din eiendom.

Denne lenken er plassert som som egen boks og under fanen Teknisk, plan og eiendom på forsiden av den kommunale hjemmesiden.

Om tjenesten

MinEiendom er en interaktiv side hvor du som eier av en eiendom selv kan kommunisere med kommunen og be om opplysninger, flytting av feiedag, forespørsel vedrørende avløpsanlegget ditt og mye mye mer. Via portalen er du ikke avhengig av rådhusets åpningstider for å få informasjon om din eiendom.

MinEiendom - Vestre Toten kommune


Tjenesten utvides etterhvert som utviklerne av løsningen og våre samarbeidspartnere «henger» seg på og gir tilganger til statlige data for akkurat din eiendom. 

Vestre Toten kommune oppfordrer alle sine innbyggere til å benytte digitale løsninger for å spare miljøet og oppnå en mer effektiv samhandling med kommunen.


Publisert: 20.09.2017 12:39
Sist endret: 21.09.2017 09:19